DOSTAVA

Nakon što izvršite online porudžbinu, na navedenu email adresu primićete automatsku email poruku da je porudžbina uspešno izvršena.
Ta email poruka nije rezervacija artikala – njom se potvrđuje da je Vaša porudžbina primljena, i da je trenutni status Vaše narudžbenice – na čekanju.

Po ulasku porudžbine u fazu obrade, i potvrdi da je sa robom sve u redu, obavestićemo vas o vremenu isporuke.

DOSTAVA ZA CELU SRBIJU U ROKU OD 12 DO 24 ČASA. Mogućnost ličnog preuzimanja. TELEFON ZA DOSTAVU 060/581-581-0

Dostavu vršimo pomoću BEX kurirske službe. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i eventualno se dogovoriti o ponovnom slanju.

Isporuka BEX kurirskim službama iznosi od 250-350din i zavisi od veličine / težine paketa.

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je od dva do 3 radnih dana, po ulasku porudžbine u fazu obrade ili kada porudžbinu potvrdi internet prodavnica.

Roba poručena u periodu od petka do nedelje preuzima se od strane kurirske službe od ponedeljka.

NAČINI PLAĆANJA

INTERNET (ONLINE) KUPOVINA

  1. Plaćanje pouzećem:

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.